Blog

Lees meer over onze visie, de toekomst en tips voor jouw vereniging.

Sportclubbeheer
24 september 2023
Sportclub Vrijwilligers Management biedt de ultieme oplossing voor sportclubs om vrijwilligersbeheer te vereenvoudigen en te optimaliseren. Vereenvoudig je processen, betrek je vrijwilligers en laat je sportclub groeien met onze gebruiksvriendelijke software.
Features
20 september 2023
Ontdek onze nieuwe Public API en leer hoe je Sportclub Vrijwilligers Management kunt integreren, automatiseren en aanpassen voor een naadloze verenigingsbeheerervaring.
Sportclubbeheer
18 september 2023
In dit artikel duiken we in de kracht van de Sportlink API en de Club.Dataservice module, waarmee sportclubs hun gegevensintegratie kunnen optimaliseren en efficiëntie kunnen verbeteren. Ontdek hoe deze tools jouw sportclub kunnen transformeren en stroomlijnen.
Features
5 september 2023
Met onze nieuwste functionaliteit kun je nu teams indelen voor het fluiten van wedstrijden. Zo hoef je niet meer één persoon aan te wijzen, ontdek het nu!
Features
2 augustus 2023
Optimaliseer je vrijwilligersbeheer met onze innovatieve feature: vereenvoudigd team indelen voor verenigingsdiensten, waardoor je moeiteloos teams kunt toewijzen en tevreden vrijwilligers kunt verwelkomen!
Bedrijfsupdate
24 juli 2023
Op 11 augustus 2023 gaan we de software voorbereiden op seizoen 2023 - 2024. Een hoop data wordt verwijderd, lees dit bericht daarom goed door.
Features
17 juli 2023
Ontdek hoe je moeiteloos spelers, coaches en stafleden kunt importeren vanuit Sportlink naar Sportclub Vrijwilligers Management met behulp van een .csv exportbestand, waardoor het beheren van teamleden vereenvoudigd wordt.
Bedrijfsupdate
12 juli 2023
Maak kennis met Loki, ons nieuwe design system dat zorgt voor een verbeterde en consistente gebruikerservaring binnen onze software.
Features
7 juli 2023
Ontdek hoe de nieuwe functies voor het aanwijzen van reserves en notities, inclusief herinneringen, de efficiëntie en communicatie bij wedstrijden verbeteren.
Features
31 mei 2023
Ontdek onze nieuwe functie om reserve scheidsrechters toe te wijzen voor thuiswedstrijden en verhoog de flexibiliteit bij het plannen van wedstrijden.
Sportclubbeheer
9 mei 2023
Ontdek hoe geautomatiseerde software voor vrijwilligersplanning jouw korfbalclub helpt tijd te besparen en efficiëntie te verbeteren.
Features
5 april 2023
Ontdek hoe onze nieuwe functionaliteit voor het aanmaken van aangepaste diensten en de Slimme Smart Assign-functie vrijwilligers toewijst, waardoor het gemakkelijker en sneller wordt om taken te beheren.
Features
20 februari 2023
Optimaliseer je verenigingsbeheer en automatiseer gegevensuitwisseling met de Sportlink API-koppeling voor maximale efficiëntie.
Features
10 januari 2023
Ontdek hoe de Smart Assign functionaliteit van onze software vrijwilligersplanning efficiënter maakt en zorgt voor een optimale toewijzing van taken.