Lees meer over het bedrijf achter de software en uitgebreide productupdates.

Ontdek SVM Learn, de vervanging van onze veelgestelde vragen, voor documentatie over belangrijke zaken binnen de software. Kijk nu op Learn!
Verhoog de automatisering en bied jouw leden meer met onze nieuwe ledenapplicatie. Inloggen zonder wachtwoord, bekijk activiteiten en personaliseer gegevens.
Liever kosten besparen om de Club.Dataservice module van Sportlink? Dat kan! Lees hier meer over deze functie.
Met deze nieuwe functie zetten we een extra stap richting het maken van eigen keuzes. Lees hier de details.
Met onze nieuwe feature kunnen administrators eenvoudig leden afmelden voor verenigingsdiensten, waardoor het beheer van taken in sportverenigingen vereenvoudigd wordt.
Ontdek onze nieuwe Public API en leer hoe je Sportclub Vrijwilligers Management kunt integreren, automatiseren en aanpassen voor een naadloze verenigingsbeheerervaring.
Met onze nieuwste functionaliteit kun je nu teams indelen voor het fluiten van wedstrijden. Zo hoef je niet meer één persoon aan te wijzen, ontdek het nu!
Optimaliseer je vrijwilligersbeheer met onze innovatieve feature: vereenvoudigd team indelen voor verenigingsdiensten, waardoor je moeiteloos teams kunt toewijzen en tevreden vrijwilligers kunt verwelkomen!
Op 11 augustus 2023 gaan we de software voorbereiden op seizoen 2023 - 2024. Een hoop data wordt verwijderd, lees dit bericht daarom goed door.

Ontdek hoe makkelijk het is om te beginnen met onze software!

Neem snel een kijkje of Sportclub Vrijwilligers Management iets kan betekenen voor jouw sportvereniging. Plan direct een demo in!