Changelog

Blijf up-to-date met de nieuwste updates en veranderingen in onze software.
1.15.0
28 februari 2024

Verbetering:

• Het filteren van activiteiten in de ledenapplicatie is verbeterd.
1.14.3
15 februari 2024

Nieuw:

• Met de parameter hide-attendance-time kun je de de aanwezigheidstijd verwijderen bij:
    • Programma
    • Oefenwedstrijden
    • Vervoer
  • Met de parameter show-field kun je het gekoppelde veld uit Sportlink tonen bij:
    • Programma
    • Oefenwedstijden
  • Je kunt nu een veld aangeven bij het aanmaken of bewerken van oefenwedstrijden. Gebruik bovenstaande parameter of deze te tonen op de website.

Verbetering:

• Indien je als team bent aangewezen voor een verenigingsdienst, wordt dit nu getoond in de ledenapplicatie.
  • Verschillende visuele aanpassingen.
1.14.2
13 januari 2024

Verbetering:

• Je kunt nu hetzelfde team meerdere keren indelen voor dezelfde dienst (bardienst, zaalwacht en aangepaste diensten).

Bugfix:

• Het probleem waardoor de database met aanwijzingen (toekomst & verleden) werd verwijderd na een aanpassing is opgelost. Meer informatie hierover is te vinden op onze statuspagina.
1.14.1
7 februari 2024

Verbetering:

• Visuele aanpassingen in de inlogmail voor de ledenapplicatie.
  • Bij ‘geplande activiteiten’ in de ledenapplicatie, worden nu alleen nog maar activiteiten getoond vanaf de huidige dag in plaats van de gehele maand.

Bugfix:

• Het problemen bij het inloggen op de ledenapplicatie met een Apple apparaat is opgelost.
  • Probleem waardoor niet de juiste trainingstijd en/ of team getoond werd in de ledenapplicatie is opgelost.
  • Datumnotaties werden in het Engels getoond in plaats van in het Nederlands.
  • Verschillende visuele bugfixes voor de ledenapplicatie.
1.14.0
31 januari 2024

Nieuw:

• [BETA] Ledenapplicatie is beschikbaar met de volgende features:
    • Toekomstige eigen activiteiten
    • Eigen activiteiten in het verleden
    • Passwordless login
    • Bekijk eigen lidgegevens

Lees hier hoe je toegang kunt krijgen tot de ledenapplicatie.

1.13.1
15 december 2023

Bugfix:

• Je kunt nu de verenigingsgegevens aanpassen, indien je geen gebruik maakt van de Club.Dataservice koppeling.
1.13.0
1 december 2023

Nieuw:

• Smart Assign is nu beschikbaar voor alle jurytafel gerelateerde diensten.
  • Extra datapunt in lidprofiel toegevoegd: type jurytafel.
1.12.0
17 november 2023

Nieuw:

• Het is nu mogelijk het programma te importeren zonder Club.Dataservice module van Sportlink.

Verbetering:

• Je kunt nu sorteren op tijd / team bij oefenwedstrijden (WordPress Plugin / API).
  • Je kunt kolommen uitschakelen bij de “svm-practice-matches” tabel (WordPress Plugin).
  • Je kunt nu een TEAMID meegeven voor oefenwedstrijden (WordPress Plugin / API).
  • In de shortcode “svm-program” wordt een badge getoond als het om een oefenwedstrijd gaat (WordPress Plugin).

Ontdek hoe makkelijk het is om te beginnen met onze software!

Neem snel een kijkje of Sportclub Vrijwilligers Management iets kan betekenen voor jouw sportvereniging. Plan direct een demo in!