Over ons

Leuk dat je ons wilt leren kennen! Wij zijn de gezichten achter Sportclub Vrijwiiligers Management.

Co-Founder & Digital Product Designer

Hoi, ik ben Micha!

Ik ben al ruim 15 jaar lid van de korfbalclub Antilopen uit Leusden. Ik weet dus alles van de uitdagingen op het gebied van planning met vrijwilligers binnen een sportvereniging.

Naast het werken voor Sportclub Vrijwilligers Management, werk ik samen met Stefan aan grote projecten voor ons bedrijf Genips.

Met de slimme software die ik samen met Stefan heb gebouwd, proberen we deze uitdagingen op te lossen, zodat jij de kunt focussen op het leuke dingen binnen jouw vereniging.

Co-Founder & Full Stack Developer

Hallo, ik ben Stefan!

Na vijf jaar in loondienst was het tijd voor iets anders. Micha en ik raakten daarom aan de praat over het starten van ons eigen bedrijf. Inmiddels is ons bedrijf Genips gegroeid tot een creatief bureau waar ik de kans krijg om gave concepten en technieken toe te passen.

Toch mist er altijd iets: een eigen product. Zo zijn we in 2022 aan de praat geraakt over software voor sportverenigingen, om te zien of we bepaalde problemen en uitdagingen konden oplossen.

Met deze software proberen we het zijn van een vrijwilliger leuker en gemakkelijker te maken. Maak je niet meer druk om administratieve zaken en ga aan de slag met de leuke dingen!