Features

Verbeter jouw vrijwilligersplanning met behulp van onze krachtige features en optimaliseer de organisatie van jouw korfbalclub.

SMART ASSIGN

Slimmer aanwijzen met Smart Assign

Bespaar kostbare tijd voor het aanwijzen van vrijwilligers

Smart Assign is een geavanceerde functie van onze software waarmee gebruikers snel en efficiënt vrijwilligers kunnen toewijzen aan taken en diensten. Het maakt gebruik van slimme algoritmen en voorkeuren om automatisch de meest geschikte persoon voor een specifieke taak te selecteren, waardoor tijd en moeite worden bespaard bij het plannen en toewijzen van taken.

LEDEN IMPORTEREN

Snel leden importeren en beheren

Alle data op één plek

Beheer al je leden gemakkelijk in Sportclub Vrijwilligers Management. Niet nodig om iedereen handmatig over te typen, maar met een export en import vanuit Sportlink is het zo geregeld.

WORDPRESS PLUGIN

Gemakkelijk tonen op je website

Geen technische kennis nodig

Met onze WordPress Plugin kun je alle data uit Sportclub Vrijwilligers Management gemakkelijk exporteren en tonen op je website. Zo zijn alle leden op de hoogte van het laatste programma, bardienst, scheidsrechters en nog veel meer!

PUBLIC API

Toon data op jouw manier

Aan de slag met onze API

Ga aan de slag met onze data, gebruik en toon deze op jouw manier. Je kunt gebruikmaken van onze handige API documentatie.

We hebben nog veel meer

Er is altijd meer te weten.