Roadmap

Ontdek onze roadmap en blijf op de hoogte van onze toekomstplannen en ontwikkelingen voor de software.

Februari 2024

Nieuwe verenigingsdienst: Veldwacht

Veel verenigingen maken al gebruik van de ‘veldwacht’ door middel van een aangepaste verenigingsdienst. We gaan deze dienst nu native in de applicatie ondersteunen.

Bevestigen van verenigingsdienst

In de ledenapplicatie kun je een verenigingsdienst bevestigen om te laten weten dat je komt. Daarnaast kun je als teamlid aangeven dat jij de dienst op je neemt.

Uitslagen zonder Club.Dataservice

De Sportlink export / import wordt uitgebreid, zodat de geregistreerde uitslagen ook opgeslagen worden.

Maart 2024

Agenda

Aanmaken van verenigingsagenda en plannen van evenementen. Zo kunnen al jouw leden zien wat er te doen is in het clubhuis op een bepaalde datum.

Koppelen van persoonlijke agenda

Leden kunnen in de ledenapplicatie hun persoonlijke agenda koppelen aan activiteiten. Zo krijg je alle toekomstige verenigingsdiensten en activiteiten direct in je eigen agenda.

Pushmelding

Via de ledenapplicatie willen we pushmeldingen sturen naar telefoon (die deze meldingen hebben geaccepteerd). Meldingen worden verzonden voor aanwijzingen en herinneringen van aangewezen of ingeschreven verenigingsdiensten.

Commissies

Aanmaken en beheren van commissies allemaal binnen Sportclub Vrijwilligers Management in plaats van Sportlink.

• Meer rollen binnen een commissie
  • Aangeven hoeveel tijd het kost om in deze commissie te werken

April 2024

Automatisering vervoer

Vervoer zal als eerste verenigingdienst de mogelijkheid krijgen om volledig geautomatiseerd te worden. Dit alles met één druk op de knop.

Teams 2.0

In de nieuwe versie van teams krijgt de interface een update en worden er verschillende kleine features toegevoegd, zoals:

• Invullen wie de aanvoerder van het team is
  • Instellen van (scheidsrechters)niveau bij handmatige teams
Meer parameters in WordPress Plugin

Verschillende nieuwe opties, waaronder:

• Datum in kolom
  • Datum filteren bij uitslagen

Mei 2024

Automatisch berekenen van reistijden

De applicatie zal zelf de reistijden vanaf jouw vereniging naar de verschillende accommodaties berekenen.

Trainingsschema 2.0

In de nieuwe versie van het trainingsschema krijgt de interface een update en zijn de volgende functies toegevoegd:

• Drag-en-drop van teams tussen locaties en tijden

We zijn op zoek naar jouw feedback over deze functie, geef jouw wensen door in onze wensenlijst.

E-mails 2.0

In de nieuwe versie van e-mails krijgt de interface een update en zijn de volgende functies toegevoegd:

• Meer mogelijkheden in de editor, zoals het aanmaken van links en lijsten
  • Toevoegen van bijlagen aan een e-mailtemplate

Juni 2024

Verenigingdiensten overzicht

Gemakkelijk overzicht in alle verenigingsdiensten. Zo kun je zien welke vrijwilliger de meeste diensten heeft uitgevoerd en welke de minste, maar ook welke diensten het vaakst geruild worden of afwezig worden gemeld.

Team van de week

Gemakkelijk wedstrijden koppelen aan een team en pupil van de week (optioneel). Zo kun je deze data tonen op je website en de benodigde informatie delen met je leden.

Data-analyse

Binnen de tools van Sportclub Vrijwilligers Management komen meer mogelijkheden om onze data te analyseren en exporteren. Denk bijvoorbeeld aan openstaande wedstrijden, lege commissies en uitgevoerde vrijwilligerstaken.

Juli 2024

Wedstrijdbeheer

Alle wedstrijd gerelateerde zaken worden opnieuw gebouwd en eventueel gecombineerd. Zo worden er verschillende functies toegevoegd en verbeterd. Het gaat om de volgende punten:

• Scheidsrechters
  • Oefenwedstrijden
  • Reserves
  • Wedstrijdbeheer
Shortcode Manager voor de WordPress Plugin

De WordPress Plugin zal een gemakkelijkere interface krijgen, waarmee je shortcodes kunt gaan ‘bouwen’.

Ontdek hoe makkelijk het is om te beginnen met onze software!

Neem snel een kijkje of Sportclub Vrijwilligers Management iets kan betekenen voor jouw sportvereniging. Plan direct een demo in!