Pushmeldingen instellen

Gemakkelijk pushmeldingen instellen voor je leden, zo missen ze nooit meer een verenigingsdienst.

Door pushmeldingen toe te staan in de ledenapplicatie, ben je altijd op de hoogte wanneer je wordt aangewezen voor een verenigingsdienst. Lees hier hoe je dit instelt.

Eerste keer inloggen
Als je voor het eerst inlogt op de ledenapplicatie (leden.sportclubvrijwilligersmanagement.nl), krijg je vanzelf de melding om pushmeldingen vanaf deze website toe te staan. Klik op ‘accepteren’ en je bent klaar. Je krijgt vanaf nu meldingen.

Eerder geweigerd of geen pop-up gehad
Geen probleem! Je kunt gemakkelijk alsnog de pushmeldingen accepteren. Klik rechtsboven op je profielicoon en selecteer ‘meldingen’. Onder het kopje ‘pushmeldingen’ kun je klikken op ‘aanmelden’. Je krijgt direct opnieuw de vraag om de meldingen toe te staan. Klik op ‘accepteren’ en je bent klaar. Je krijgt vanaf nu meldingen.